Välkommen till Ergin Özdemir, offentlig talare från Sverige.

  • |
  • +46-70-302 9898

ERBJUDANDE: Digital föreläsning - Att träna så mycket som krävs är också en talang

12 maj 2021 av ERGIN ÖZDEMIR img

Jag har alltid drivits av att skapa värde med hjälp av mina erfarenheter, expertis och kompetens. Även om karriären tog mig till flera höga chefspositioner, ansvar för över 200 anställda och en budget på 750 miljoner, hade vägen nog varit både lättare och bättre om jag hade tagit mer hjälp under vägen. Istället för välplanerad kompetensutveckling blev det mycket "trial and error" – och lärdomarna och insikterna har ibland kostat på.

I denna föreläsning pratar jag bland annat om vikten av att öva och träna för att bli bättre, i din roll som ledare, säljare och medarbetarbetare. Jag insåg istället för att gå en helutbildning, där kanske bara 10% lärdom är relevant för mig, kunde jag öva och träna på hur jag bättre kunde bemöta kunder, kollegor, anställda och därmed satsa på att utveckla mitt ledarskap.

Jag vill tillsammans med samhällsförbättrande organisationer skapa ett samhälle som är mer inkluderande och välkomnande. Att skänka intäkterna av tre (3) föreläsningar till välgörande ändamål ser jag som självklart.

För mer info och bokning, var god klicka på länken nedan:
Digital föreläsning - "Att träna så mycket som krävs är också en talang"

Direct Link: https://www.ergin.se/blog/ergin-ozdemir/digital-forelasning-att-trana-sa-mycket-som-kravs-ar-ocksa-en-talang-erbjudande-9