Välkommen till Ergin Özdemir, offentlig talare från Sverige.

  • |
  • +46-70-302 9898

En kärleksimmigrants krokiga väg till jobb och integration

En kärleksimmigrants krokiga väg till jobb och integration

Är du redo att lära dig hur du använder dina olika färdigheter för att skapa framgångar för företag och organisationer?

Enligt de senaste siffrorna är risken att vara arbetslös fyra gånger större för en person som är född utomlands än en person som är född i Sverige. Vägen till en anställning och integration i det svenska samhället kan vara lång och besvärlig. Denna verklighet  har inte varit främmande för Ergin. Efter att ha ansökt om mer än 600 anställningar under sex månader, där Ergin blev nekad gång på gång, nådde han slutligen sin framgång. Resten är historia.

Människor med olika bakgrunder blir bestående värdefulla tillgångar för sina arbetsgivare, särskilt med viss vägledning och möjligheter. Ergin har under de senaste 20 åren underlättat detta. Han har hjälpt mer än 70 personer att förvandla besvikelser och frustration till glädje och stolthet genom att hjälpa dem att gå in i meningsfulla anställningar.

Föreläsningen ”En kärleksimmigrants krokiga väg till jobb och integration” ger i genomsnitt 10 deltagare per session rätt verktygssätt och tankegång för att framgångsrikt hitta sig på den svenska arbetsmarknaden.

Är du redo att starta din upptäcktsfärd? Din talang och kompetens är relevanta för rätt företag.

 

Fyll i formuläret och klicka på Skicka meddelande så kommer jag att återkomma till dig inom kort.